2007. október 6.

Fürstenfeld iWiW-város lesz?


Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Ahogy az a fenti képen is látható, Fürstenfeld elérte az iWiW várossá váláshoz szükséges 50 szavazatot, sőt egy ideje már át is lépte azt. Egy ideig vártam, hátha magától bekerül a rendszerbe, tegnap azonban már e-mailt is küldtem az üzemeltetőnek, hogy bizony Fürstenfeld teljesítette a "nagykorúvá válás" feltételeit. Most már csak rajtuk múlik, hogy mikortól választhatjuk Graz helyett Fürstenfeldet is az iWiW-en. Minden "ránk" szavazónak köszönöm a támogatást! Közösen, összefogással erre is képesek voltunk!

Van egy kosárlabdacsapat, aki jobban tud játszani, mint helyesen írni. Igen, ez a Fürstenfeld Panthers, akik honlapjukon még mindig nem tudják helyesen leírni városuk nevét - egyben saját nevüket. Ellenben kosarazni annál jobban tudnak, hiszen BSC Raiffeisen Fürstenfeld Panthers - Arkadia Traiskirchen Lions 91:82 (52:36).

Aki azt hitte, hogy ma itt győzhet, annak az alábbit üzenjük:
A győzteseknek pedig:

2 megjegyzés:

  1. Az egyes smile-kra kattintva látható az animáció is, így "simán" beillesztve csak állóképet mutat. Aki tudja miért, illetve a megoldást rá, hogy miként látható a szöveg mellé beillesztve is az animáció, írja meg! Köszönöm.

    TyBoR

    VálaszTörlés
  2. Úgy látszik az iWiW nagy ívben sz@rik Fürstenfeldre, ugyanis még mindig nem tette be a rendszerbe, ráadásul a levelemre sem reagáltak. Így elküldtem nekik újból.

    Az már egy másik kérdés, hogy ez miért nem lehet automatikus, avagy ha mindenképp manuális kontrollt szeretnének felette, akkor miért nem értesíti őket automatikusan a rendszer, ha egy település elérte a limitet. És ha ez megtörtént/megtörténik miért nem reagálnak rá időben? Ez a XXI. században olyan elképzelhetetlen?
    (biztos túlságosan rózsaszínben - khm... magentában - látják a világot)

    TyBoR

    VálaszTörlés