2007. október 27.

Készülve a télre

Az első napom itthon nem telt eseménytelenül. A Stratus elvolt gumicserén a télre készülés jegyében. Immár tehát téli gumik találhatók rajt. Hétfőn pedig megy a szervízbe, néhány apróbb javítási munkálat vár ugyanis rá. Döntő többségében azonban tényleg csak csekélységekről van szó, reméljük az átvizsgálás során valóban nem derül fény valamilyen komolyabb problémára. A képen nem látszik, de azóta dísztárcsa is került már rá, ez egy fokkal javít a szépségén, bár valóban alufelnivel (lsd. nyári gumiszett) az igazi. És - mint talán látszik - némi mosodai kitérő sem ártana meg neki.

Mire én eljöttem Fürstenfeldből, addigra kezdenek el visszaszálingózni a többiek. Kéretik a sikeres visszatérésről értesíteni - ezúttal már nem lehet arra fogni, hogy nem szóltam előre! Aki nem sajnálja rá(m) a pénzt, attól SMS-t (szám pl. Beától elkérhető, csak kéretik aláírni, mert nem tudom senki számát!), aki nem szeretne e célra költeni, attól SMS-t várok. Ha végül ténylegesen nem is küld mindenki visszajelzést, néhányan azért tényleg igazán megtehetnék. Akik valóban így tesznek, nekik előre is köszönöm. Remélem mindenki jól kipihente magát, és megújult erővel tér vissza Fürstenfeldbe. Egy hét múlva, vasárnap én is így fogok - remélhetőleg - tenni.

Tegnap feladtam a közéletis ösztöndíjra a pályázatot. Kovács tanárúr megírta az ajánlást hozzá, most már csak a pozitív elbírálásban kell csak bíznom. Ugyancsak adtam be pályázatot a költségtérítéses szociális támogatásra, ennek eredményéről sajnos egyelőre nem tudok semmit. Amíg azonban nem jött üzenet az elutasításról (arról is értesítenek?), addig reménykedem. Lassan ugyanis úgy gondolom itt eredményeknek kell lenniük, hiszen a hónap közepén a hiánypótlás ideje is lejárt. A közéletisre még egy kicsit várni kell mindenképp, hiszen hónap vége a határidő, gondolom valahol következő hónap közepén kijelölik a hiánypótlás határidejét, és kb. innentől egy hónap múlva számíthatunk érdemi döntésre a pályázatokról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése