2007. október 21.

Győztek a kispárducok

A mai nap Tündével voltunk a Gasthof Kasamandl-ban ebédelni. Mostanság vasárnaponként ide szoktam menni ebédelni. Mint máskor is, most is vasárnap lényegében telt ház volt. Én szokásos vasárnapi ebédként maradtam a Leberspatzlsuppe és Wienerschnitzel mit Pommes párosításnál. Bár legközelebb lehet ideje lenne már újítanom kicsit. Természetesen most is utólag jutott eszembe, hogy a desszertjüket meg kellett volna kóstolni. Nagy választék nincs, torta(szelet). Vígasztal, hogy Tündének is már csak itthon jutott eszébe.

Délután és este sportesemények egymásutánja következett. Nagy sajnálatunkra a két program némileg fedte is egymást. Elsőként elmentünk megnézni a helyi kosárladbacsapat "kispárducait", az U22-es csapatot. Legnagyobb sztárjukat jelen pillanatban természetesen a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központja biztosítja a csapat számára. Nem kis mértékben neki köszönhetik, hogy a mai mérkőzés végül 83:72-es győzelemmel zárult a hazai csapat, vagyis a Fürstenfeld Panthers számára. Tudni kell az U22-es csapatról, hogy az a Mag. Robert Gether az edzőjük, akinek a barátnője az én évfolyamtársam. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a Fürstenfeldi Intézet tanulói egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatot a helyi kosárlabdacsapattal. Az elért sikerhez természetesen - gondolom mondhatom -, hogy mindannyiunk nevében gratulálunk, és várjuk a hasonló eredmények sorát!

Ha már a kosárladbacsapatnál tartunk, akkor lenne még pár megjegyeznivalóm. Elsőként tanácsolnám, hogy váltsák le a honlapszerkesztőséget, hiszen ahol ennyi idő alatt nem sikerült a Fürsenfeldbe egy 't' betűt toldani, ott komoly problémák vannak. Mindamellett megjegyezném, hogy nem csak a városnevek, de a tabellák kitöltése is gondot okoz a dátumok terén a szerkesztőségnek. Sikeresen átlépnek a 2007-es évből 2008-ba 2 mérkőzés erejéig, majd hirtelen 2007 januárjában találjuk magunkat a következő három alkalommal. Gondolom nem időutazásról, inkább figyelmetlenségről van szó. Természetesen a TyBoR Blog (vagy ahogy Tünde nevezi: TyBlog) ezt a pillanatot is megörökítette, és publikálja.

Az őrületes izgalmakat hozó szezon méltó befejezése volt a Brazil Nagydíj. Az előzetesen legesélytelenebbnek tartott Kimi Räikkönen futamgyőzelmével világbajnok lett, egy-egy pontot verve a McLaren-Mercedes duójára. A szezonzáró futam eseményeiről részletesen az F1hírek.hu híroldal tudósít. Mi sajnos az elejéről lemaradtunk a kosárladba miatt, de a végeredmény úgy gondolom, hogy mindenért kárpótolt bennünket. Gratuláció illeti Raikkönent és a Ferrari csapatot a szezonban elért eredményeikért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése