2007. szeptember 12.

Beosztás változás

Az Iskola-és Szociális Gyakorlati Centrum megváltoztatta a 45 órás szaki gyakorlat beosztását, figyelembe véve a hozzájuk e-mailben és telefonon érkezett kéréseket. (Ezek után legyen bárkinek panasza rájuk....) Az új beosztás elérhető az Intrán. (Aki nem találná rajta a nevét 2x, az jelezzen nekik mielőbb!)

Nem csak ezzel, hanem a szakdolgozattal kapcsolatban is érkezett egy fontos üzenet a Neptun rendszerben, eszerint a szakdolgozatot elektronikus és két példányban hagyományos, nyomtatott formában – egy fűzött és egy kötött formában– kell benyújtani.

A szakdolgozatról egyébként apróbb vita alakult ki az iWiW-en, egész pontosan a határidőket illetően. A kérdés(ek) megválaszolásában segít a Kodolányi János Főiskola Egységes szerkezetbe foglalt Szakdolgozati Szabályzata, melynek 2007. szeptember 3-tól hatályos változata az Intrán megtekinthető.

Eszerint kétszakosoknak a nyári záróvizsga időszakra az első szakdolgozatra vonatkozó ajánlott időpont a szakdolgozat 2-5 oldalas témavázlatának (szinopszisának) és bibliográfiájának leadására a konzulensnek (szükség szerint a tanszékre is) március 15., a második szakdolgozat esetében január 25. Értelmezésem szerint mivel az elsőre csak ajánlott időpontok vonatkoznak, így mindkét szakdolgozat esetében a végső határidőknek a második szakdolgozatra megadott időpontok az irányadók. Gondolom ezt abból is, hogy április 30-ig kerestünk mindkét szakon konzulenst, holott az elsőre ajánlott időpont november 15.

Kérdésként ugyancsak felmerült az iWiW-en, hogy mit is takar pontosabban a szinopszis. Ezügyben is segítséget nyújt a Kodolányi János Főiskola Egységes szerkezetbe foglalt Szakdolgozati Szabályzata, azon belül is a 5. § érdemes megtekinteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése