2007. július 29.

Anna-bál

Egy évig viselheti a koronát, illetve az ezzel járó címet Tóth Katinka Anna, hiszen a 19 éves siófoki lány lett az idei Anna-bál szépe. Mind a legszebb hölgy, mint két udvarhölgye értékes ajándékokat kaptak. Az eseményen mintegy háromszáz vendég volt jelen a megújult Anna Grand Hotel kertjében és dísztermében.

Tóth Katinka Anna lett a 182. Anna bál szépe. Az idén először este kilenc órakor egy zsűri választotta ki a tíz legszebb hölgyet, a Duna Televízió nézői aztán később rájuk adhatták le sms-ben és telefonon is a voksaikat egészen 23 óráig. A nézők szavazatai alapján Tóth Katinka Anna 19 éves siófoki lány lett az idei Anna-bál szépe. A két udvarhölgye pedig Szentesi Krisztina és Ódor Bengina lett.

Az est szépe ezentúl egy évig viselheti a koronát és az ezzel járó címet. A 182. Anna-bálon, Balatonfüreden mintegy háromszáz vendég, köztük ismert művészek, közéleti személyiségek volt jelen a megújult Anna Grand Hotel dísztermében és kertjében. A bál fővédnöke Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter volt, aki a rendezvényt is megnyitotta. A nyitótáncot - a palotást és a keringőt – a Magyar Állami Operaház balettművészei mutatták be.

A legszebb hölgy ezúttal is megkapta az aranyalmát és egy Viktória-mintás herendi vázát, de a két udvarhölgy is - a második és harmadik helyezett – herendi vázát vehetett át, Rothschild és Apponyi díszítéssel. A polgármester szerint újdonság, hogy az Anna-bál szépét ezúttal öt kontinens magyarsága választhatja meg; a bál tíz legszebb hölgyét zsűri választja ki, majd a Duna Televízió nézői - itthon és szerte a világban – szavazhatnak sms-ben a legszebbre.

(Forrás: Duna TV)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése