2007. május 10.

Projekthét

A héten a negyedik évfolyamról többen kint vannak, és egyfelől aktívan dolgoznak a projektükön, másfelől élvezik a fürstenfeldi életet. A heti programok közt szerepelt Zotter csokigyár, Loipersdorf, ma estére pedig Buschenschank. Itt egy kicsit megoszlott a társulat, ugyanis a negyedévesek, Majorosi tanárnő és velük együtt én a szomszédos településen található Heinrichbe mentünk. Az IFO-sok nem közösködtek velünk, ők egy másik helyet kerestek.

A helyről sokat nem írnék, hiszen már szerepelt itt a blog hasábjain, tudjuk hogy szép, tudjuk hogy jó. A hangulat ugyancsak jó volt, az ételekre sem lehetett panasz, ahogy az alma- és baracklére, valamint a borokra sem. Újdonság volt a tálon a dinnye, melynek még nem volt az az igazi íze, de tegyük hozzá még nincs is itt a dinnyeszezon. (A dinnye is házi termesztés lehet?)

A mai naphoz tartozik még, hogy délben a Gasthof zur Post-ban ebédeltem, és nem sokkal azelőtt, hogy eljöttem volna, a polgármester is betért egy ebédre. Szegényt a szomszéd asztalnál ülő férfi egyből le is támadta. Tegyük hozzá, hogy mindezt egész jól viselte a polgármester úr, valószínűleg edzett lehet már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése