2007. április 18.

Legyen Fürstenfeld iWiW-város!

Támogasd Te is, hogy Fürstenfeld iWiW-város lehessen! Ehhez nem kell mást tenned, mint átváltanod az országot Ausztriára. Ezt követően a városszavazások közt keresd meg a Fürstenfeld szavazást, avagy használd az alábbi linket. Miután leadtad a szavazatod visszaválthatsz az eredeti városodra. (Fontos, hogy szavazás előtt az országot Ausztriára állítsd, hiszen csak így tudod ezt a kezdeményezést támogatni) Minden kedves támogatónak köszönjük a szavazatát, és kérjük értesítse iWiW ismerőseit is a szavazásról. Szavazz Fürstenfeldre, mert közösen sikerülhet!

Ha már iWiW, akkor néhány ehhez kapcsolódó gondolat: Szomorúan konstatáltam, hogy többek közt tanszékvezetőnk, Majorosi Anna, illetve Dr. h. c. Szabó Péter rektor úr sincs többek közt fent az iWiW-en. Ugyancsak említhetném a fürstenfeldi intézetből Melinda Vogl nevét, aki anno meghívót is kapott tőlem, azonban végül azt nem használta fel. Jut eszembe, ha - az iskolán belülről - bárkinek kellene meghívó, akkor - erősen korlátozott számban - tudok rendelkezésre bocsátani. Így ez már senki számára nem lehet kifogás, hogy ezért nem tagja a fent nevezett kapcsolati hálónak. Mindemellet az is érthető, ha valaki saját akaratából és nem meghívóhiányból dönt amellet, hogy "kívül tágasabb".

1 megjegyzés:

  1. Gyerünk, gyerünk, húzzunk bele! Már többen szavaztunk Fürstenfeldre, azonban még szükségünk van a szavazatokra!
    Egész pontosan 35 támogató szavazatot sikerült eddig begyűjtenünk, további 165-re lenne szükségünk.
    Tehát mégegyszer kérek mindenkit, aki megteheti, szavazzon Fürstenfeldre, és szóljon barátainak, ismerőseinek is az iWiW-en!

    TyBoR

    VálaszTörlés