2007. március 30.

Tavaszi szünet

Elérkezett a tavaszi szünet ideje a KJFF-en. Mindenki kipihenheti a félév eddigi megpróbáltatásait, kiheverheti az ilyenkor jellemző tavaszi fáradságot, illetve többek kúrálhatják megfázásukat. Továbbá a szabadidő felhasználható a félév beadandóinak megírására, vagy legalább elkezdésére. Mindenki egyéni vérmérséklete szerint válogathat, mivel tölti az egy hét szabadságot.


Jómagam a szüleimmel mennék haza, akik kijönnek ma értem. Eredetileg úgy volt, hogy dél körül kint lesznek, hazafele elmegyünk Zalakaros felé, megnézni a Men-Dan-t, ahol van egy hetes üdülési jogunk (kétévente). Én ugyanis még nem láttam sem a szállodát, sem annak környékét, magát a várost. Egyesek azonban úgy gondolták, hogy ők az utak királyai, nekik mindent szabad, akár kockázatosan előzni (hisz aki jön szembe úgysem akar frontálisan ütközni). Így volt, nem akartak a szüleim sem, lehúzódtak amennyire lehetett, így végül a történet most - szerencsére - csak egy defektről szól. Most szóltak, hogy sikerült megoldani a dolgot, úton vannak, remélhetőleg este 7-re itt lesznek. Ez azért kellemes mert ezután még több órát utazhatunk hazáig. Ha nincs "az utak királya", akkor addigra már akár otthon is lehetnénk, mire most csak jó, ha el tudunk innen indulni. Köszönjük...

Mindamellett ma vizsgáztunk német filmtörténetből. Remélem sikerül annak ellenére, hogy a tegnap estét az aktív felkészülés helyett egy Buschenschankban töltöttem a többiekkel. Ezúttal egy új helyet ismertünk meg. Hamarosan részletesebben is szót ejtek a helyről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése