2007. március 13.

ASUS P535 Újra

A tesztre érkezett hozzászólást, illetve a PDAMánia Fórumot olvasva úgy gondoltam folytassuk kicsit a témát. Trucsi írja, hogy "pc-vel szinkronizálás ne mindig sikerül. Ha ujratelepítem a programot akkor mindjárt működik de ha nem akkor sokszor nem találja a pda-t." Amennyiben a PDA-hoz alapban kapott ActiveSync lett feltelepítve, akkor azt el kell felejteni, azzal nekem is problémám akadt, de letöltöttem a legújabb változatot, azzal már minden tökéletes. Hogy valóban megoldja-e a problémát, azt nem tudom, de egy próbát megér.

Mtocso a navigációs tapasztalatokra kérdezett rá. Eddigi tapasztalatok alapján ez elég eltérő lehet, van amikor szinte azonnal, van mikor hosszú percek után talál csak rá a műholdakra. Pozitívum azonban, hogy ha megtalálja őket, akkor onnantól valóban megvannak. Ch.peter lehet a megmentőnk, az általa javasolt SeaSGEE segítségével felgyorsítható a dolog. Tesztelni sajnos még nem volt lehetőségem.

Vycman és DaeMonS kérésére néhány kép a fehér PDA-ról. Nem állítom, hogy mindegyik a legjobban sikerült, de a lényeg látható. Ha minden oldalról ki- és bekapcsolva nem, de másik tárggyal - segítve a méretbeli viszonyítást - le lett fotózva.

Zárásként ajánlanék egy összehasonlító tesztet, amelyet én is elolvastam még a PDA megvásárlása előtt. Asus P535 vs. Glofiish X500 Itt a fekete ASUS-ról mutatnak képet, így már mindenki láthatja, hogy érdemesebb fehér színben venni ;-))

A PDA-val készült újabb képek:


A PDA-ról készült képek:







8 megjegyzés:

  1. Király! Köszi az infókat. :) Úgy néz ki lassan nekem is lesz egy ilyenem :) Bármilyen következő blogbejegyzést szívesen várunk...

    VálaszTörlés
  2. A PDA-ról többet egyelőre nem tervezek. Remélem hasznosak voltak az információk, amiket olvashattál a blogban, és nem csalódsz majd a PDA-ban. Ha meglesz neked is a PDA, esetleg megírhatnád majd röviden a véleményed.

    TyBoR

    VálaszTörlés
  3. A 'Reset' gomb is tökéletesen működik rajta. Természetesen nem önszántamból próbáltam ki. A Skype 2.2 (béta) feltelepítése után adódtak apróbb gondok, amit csak a reset tudott orvosolni. Azóta minden rendben, és még a skype 2.2 is működik.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon hasznosak a tesztjeid.
    Két kérdésem lenne:
    1. Tényleg nincs a gépen vibra hívásjelzés és hívószámkijelzés, valamint infra?
    2. Mennyire jók a telefon funkciók (hívócsoportok, üzemmódok, SMS, MMS küldése, ezek lementése gépre, illtve hány darab fér el a gépen.
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  5. Hello!
    Örülök, amennyiben hasznosnak találtad a teszteket.
    1. Dehogynem, van vibra hívásjelzés a gépben. Hívószámkijelzés ugyancsak, ellenben infra valóban nincs.
    2. Négyféle profil van: Normál (aktuális hang értesítés beállítás érvényes), találkozó (hang ki, rezgés be), csendes (hang ki, rezgés ki), automatikus (A találkozó vagy normál mód beállítása a Naptár alapján).
    SMS és MMS-ből gondolom a szabad memória határozza meg mennyi fér bele. A névjegyzékben lehetőség van az egyes tételekhez kategóriát rendelni, és eszerint szűrni is lehet a listát.

    Üdv,
    TyBoR

    VálaszTörlés
  6. Kedves Tybor! Nem vagyok rendszeres olvasó, a Google-ben találtam rá a p535 tesztjére vagy inkább leírására és meg szeretném köszönni, hogy időt szakított erre, tetszik és sokat segített!
    Üdv.

    U.I.: Esetlegesen érdekelne, hogy a wifi-n nézni a weblapokat mennyire kényelmetlen (a képernyő és a felbontás lévén) - soha nem volt pda-m és most tervezem a cserét egy ilyen készülékre?!

    VálaszTörlés
  7. MMS beállítások szolgáltatónként?

    VálaszTörlés
  8. Az MMS beállítások minden szolgáltató honlapján elérhetők, illetve itt egyben is: http://www.pdacafe.hu/pda-mentoov/szolgaltatoi-szamok-wap-gprs-mms-e-mail-beallitasok.html
    Mivel nem szoktam MMS-t küldeni/fogadni, így ezzel kapcsolatban többet igazán nem tudok mondani.

    TyBoR

    VálaszTörlés