2007. február 28.

Volda

A mai nap Norvégiába látogatunk. Mi magunk csak virtuálisan, azonban egy évfolyamtársam az Erasmus keretein belül valóban kint tölti ezt a félévet Norvégiában. A képek alapján, amit mutatott szép hely lehet Volda, ahol van most, azonban van egy nagy hátránya is. Szinte mindig esik valami. Hol az eső, hol a hó. Az általa készített képek elérhetők az interneten itt, a város hivatalos honlapja itt, a Startlap linkgyűjtemény Norvégiáról pedig itt. Néhány képet pedig - Zsófi utólagos engedelmével - átemeltem ide a blogba is. Kéretik gyönyörködni benne. Erről jut eszembe, akinek a fürstenfeldi félév eddigi történéseiről, kirándulásairól van jól sikerült képe, szívesen venném, ha eljuttatná hozzám. A jól sikerülteket - a készítője hozzájárulásával - itt a blog hasábjain is közzé lehet(ne) tenni.

Zsófiról jut eszembe egy vele szembeni adósságom. Kérte, hogy Melindánál tegyem fel "A nagy kérdést", mely szerint lehet-e a következő félévre 4NNEKO-nak kijönni, mert ő lehet kijönne. Ha figyelembe vesszük, hogy a tanítási gyakorlat otthoni szervezettségéről (khm... szervezettlenségéről) milyen rémhírek keringenek, a 3NNEKO-soknak pedig milyen gördülékenyen mentek a dolgok az előző félévben, akkor nem elvetendő kérdés a Zsófié. No, így már meg is van a hétfői feladatom.

Néhány fénykép ízelítőül, többi az albumban:






1 megjegyzés:

  1. HALI!

    Nem lehetne valami elérhetőséget kérni bővebb infóért?
    Kodós vagyok, és most elmélkedem az erasmusos témán.
    (jó lenne szakavatottól, aki mondjuk épp ott van, és tudja, mi mennyi, és hogyan) Csak egy kis segítség lenne, hogy most menni, vagy nem menni.

    KÖSZI!
    T.
    (dstella@freemail.hu)

    VálaszTörlés