2010. szeptember 9.

Nyaralás - 5. nap

A mai (tegnapi) nap volt a nyaralás eddigi legrosszabb napja - legalábbis ami az időjárást illeti. Hűvösen és esősen indult a nap, és bár délre elállt az eső, borult maradt az ég, és a fel-feltámadó szél miatt az egyébként emelkedő hőmérséklet is sokkalta kevesebbnek tűnt. Így viszont legalább előkerülhettek a DVD-k is, amiket hoztam magunkkal, illetve válogattam a képek közül párat a Facebookra, amiket már fel is töltöttem.

A DVD-k közül előkerült például a Das Boot, annak is a rendezői változata, amely majdnem három és fél órás filmet jelentett, de este (hogy tökéletes legyen a hatás) megnéztük a Péntek 13 című filmet is. Az újat, amiben például Jared Padalecki is játszik. És persze az US Opent is figyelemmel kísérem. Ha már szóba került: Sajnos Fucsovicsék párosban búcsúztak a tornától, de egyéniben még bizonyíthat - reméljük fog is. Babos Timinél fordított a helyzet, ő egyéniben fejezte be idejekorán a tornát, de párosban még versenyben van. Hajrá mindkettejüknek.

Köpönyeg.hu úgy látszik szeretné megutáltatni magát velem, mert egészen szombatig esőt mutat, majd vasárnapra (amikor már nem leszek Bükfürdőn) napsütést és minden eddiginél melegebbet. Azt hiszem kell keresnem egy másik portált, ahol több napot raknak errefelé a következő napokra :) (Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy csütörtök reggel, péntek este és szombat reggel, ami esős, a többire gyengén felhőst mutat a részletesebb bontás, így elérte, hogy ezúttal még megbocsájtsak.)