2010. április 10.

Ma este: Viasztestek

A 300 című filmet követően, 23:50 órai kezdettel Viasztestek. Nem, ezúttal kivételesen nem a film+ tűzte újra műsorára (ott múlt hónapban volt). A változatosság kedvéért most az RTL Klubon nézheti meg mindenki, aki még nem látta, és nincs jobb elfoglaltsága szombaton késő este. Illetve persze azok a rajongók is, akiket magával ragadott a film és újra és újra és újra és újra megnéznék. Bár ők azért kisebbségben lehetnek.

A főszereplők között szerepel többek között Jared Padalecki, akit elsősorban az Odaát Sam Winchestereként, illetve a Szívek szállodája Dean Forestereként ismerhetnek a sorozatrajongók. Utóbbi sorozatból a Tristin Dugray karakterét megformáló Chad Michael Murray úgyszintén feltűnik a filmben. Sőt még Paris Hilton - gondolom őt nem kell bemutatni - is kapott sajnos egy szerepet a filmben. Pozitívum - és egyben spoiler -, hogy karaktere, Paige (sem) éli túl a kalandot.

Mindent összevetve egyébként annyira nem vészes film, egy alkalommal mindenképp nézhető, és kellő szünetet hagyva akár még az újranézés gondolata is felmerülhet. Korábbi bejegyzésben már leírtam, azért gyorsan itt is felidézem, hogy a Port.hu oldalán 7,4/10-es, az IMDb-n pedig 5,4/10-es értékelést kapott. Az első értékben már az én 6-os szavazatom is benne van.