2010. április 9.

Jéglovagok 2. évad

Múlt héten véget ért a Jéglovagok (Ice Road Truckers) első évadja, végleg búcsút vettünk T.J. Tilcoxtól, illetve Jay Westgardtól. A második szezonban is feltűnik ugyanakkor Hugh Rowland, Alex Debogorski, Rick Yemm, illetve Drew Sherwood. Az új évad első része ma este 23:00 órától - vagyis a már megszokott időpontban - lesz látható a Cool TV műsorán. Az ismétlés ugyancsak a már megszokott időpontban, vagyis szombaton 11:55-től kerül adásba.

A szemfülesek akár már az új évad promóját is láthatták az adón, melyből kiderült, hogy nem csak szereplőket cseréltek részben, de helyszínt is váltottak a készítők. Na jó, csak egy kicsit költöztek odébb, hiszen még mindig Kanada és még mindig az Északnyugati Területek (Northwest Territories) a helyszín, csak most nem Yellowknife és környéke, hanem Inuvik - Tuktoyaktuk és társai.

Aki esetleg úgymond virtuálisan szeretne úgyszintén jéglovag lenni, ideje beszereznie a 18 Wheels of Steel Extreme Trucker nevű játékot, mely a második szezonban bemutatásra kerülő jégutat tartalmazza. Ráadásként a jégutas feladatokkal kezdődik a játék. Megjegyzem, nekem volt szerencsém a játékhoz. Elsőre érdekesnek tűnik, hogy óóó.... jégen vezetem a kamiont, de miután ennek a hatása elmúlik (mondjuk fél óra) kezd rettentően monotonná válni. Szóval szerintem a játék helyett maradjunk inkább a sorozatnál, melynek tehát a második évadja ma este 23:00-tól indul a Cool TV-n.