2010. január 2.

Ma este: Sakáltanya

Ma este Sakáltanya az RTL Klubon. Anno többször is láttam már ezt a filmet, akkor szerettem is, de egy ideje igazából eszembe sem jutott a film, így lehet, hogy oda kapcsolok majd. Elsősorban azért ideális, mert egy hamarosan - következő bejegyzésemben - ajánlott filmhez pont ideális, addigra lesz vége, amikor az kezdődik. (Na jó, kis szünet van közte, így tényleg ideális)

Aki még nem találkozott volna a mellesleg lassan 10 éves filmmel, azoknak a Port.hu az alábbi leírással szolgál:
Violet (Piper Perabo) arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Ám nem kapkodnak érte, ezért munkát vállal egy kocsmában, melyben öt lány dolgozik. Lassacskán rájön, hogy a Sakáltanyán megtalálta azt, amit keresett. Ez a kocsma ugyanis különleges hely: itt csak nők dolgoznak, a vendégek természetesen csak férfiak, akik azért jönnek, hogy a lányok magánszámaira tomboljanak, megfeledkezve a világról, miközben dübörög a zene. Öt gyönyörű lány: New York a lábaik előtt hever és ők nem haboznak elvenni azt, amit megkívánnak.
Tehát ma este 19:30-tól az RTL Klub műsorára kell kapcsolnia annak, aki e film mellett dönt esti programként. Jó szórakozást hozzá!