2010. január 17.

Australian Open: 1. nap programja

Helyi idő szerint hétfőn 11:00 órakor kezdetét veszi a 2010. évi Ausztrál Open programja. A Rod Laver Arénában két női mérkőzéssel kezdődik a program. Először Maria Sharapova lép pályára honfitársa, Maria Kirilenko ellen. A második mérkőzés résztvevői Kim Clijsters és Valerie Tetreault. A délelőtti program utolsó mérkőzése már egy férfi egyes találkozó. Itt a skót Andy Murray, illetve Kevin Anderson lép majd pályára. Ugyanitt az esti programban, mely helyi idő szerint 19:00 órakor kezdődik, először Rafael Nadal és Peter Luczak, majd Jelena Dokic és Alisa Kleybanova mérkőzése lesz látható.

A Hisense Aréna programja is ottani idő szerint 11:00 órakor kezdődik. Először Dinara Safina mérkőzése lesz látható Magdalena Rybarikova ellen, majd két férfi mérkőzés következik. Először az Andy Roddick - Thiemo de Bakker, azt követően pedig a Michael Russel - Juan Martin del Potro találkozó. A napi program zárásaként lép pályára a belga Justine Henin honfitársa, Kirsten Flipkens ellenében.

Itthon az Eurosport, illetve az Eurosport2 műsorán követhető nyomon az év első Grand Slam tornája. Éjjel 1 órától érdemes a fent említett csatornákra kapcsolni, ekkortól ugyanis mindkettőn a teniszé lesz a főszerep. Természetesen azért kezdődik éjjel 1-kor a közvetítés, mert Melbourne-ben ekkor van délelőtt 11 óra.