2009. december 26.

Mit ígérnek a csillagok 2010-re?

Mérleg

Bármilyen változást szeretnél is az életedben, a csillagok támogatnak majd téged a szükséges lépések megtételében - ehhez azonban előbb el kell döntened, hogy mit is szeretnél! 2010 első hónapjaiban szerencsére több olyan „jelet" is kaphatsz, amelyek segítenek neked meghozni a szükséges döntéseket, és ha kellően türelmes vagy, akkor fantasztikus lehetőségeket kaphatsz! Ne utasíts vissza valamit csak azért, mert váratlan, és nem pont az, mint amit elterveztél magadnak...

Szerelmi ügyekben az év első hat hónapja lehet a legérdekesebb: képes vagy új embereket megismerni és meghódítani, az új barátokon keresztül pedig akár egy új kapcsolat is megérkezhet az életedbe. Ha már régebb óta kapcsolatban élsz, akkor inkább 2010 utolsó két hónapja hozhat változásokat; utazásokon, életmódbeli átalakulásokon vagy költözéseken keresztül erősíthetitek meg a kötelékeket.

Nyáron az egészségedben és a karrieredben egyaránt változások várnak rád: a betegségekkel ugyan könnyen meg tudsz küzdeni, de lesznek olyan hetek, melyek sokkal jobban megviselnek, mint kellene. A karrieredben pedig akkor léphetsz nagyot előre, ha félreteszed egy kicsit az udvariaskodást és csak az elérendő célra koncentrálsz - azt azonban ne várd, hogy az eredmények egyik pillanatról a másikra jelennek meg az életedben!

A többi csillagjegyre vonatkozó előrejelzés is elolvasható a Pink.hu oldalán!