2009. július 22.

Elefántvadászat

A mai napon elkísértem szüleimet Budapestre, akik néhány üzleti megbeszélésre mentek. Mivel ezek egy része délelőtt, egy pedig késő délután volt, így a köztes időt igyekeztünk hasznosan eltölteni. Így például ellátogattunk az Aréna Plázába, amelyről eddig csak hallottam, de nem voltam benne. A választás nem volt véletlen, ugyanis fontos szempont volt, hogy legyen benne KFC :-) Az áruházban - most legalábbis - 13 elefánt volt kiállítva, ezekről apukám készített is pár képet, majd ha fel lesznek töltve gépre a képek, és jól sikerültek, akkor 1-2-t lehet beteszek ide is.

A jelek szerint egyébként nem csak én kedvelem a KFC-t, mert az Aréna Pláza éttermes részén a legtöbben itt álltak sorba, igaz szerencsére a nagyobb tömeg már csak azután jött, hogy már megvettük az ebédünket. Leginkább pedig a Subway-be mennék el dolgozni, mert ott egy embert nem láttam vásárolni, míg ott voltunk - ergo nem kellene megszakadnom a jelek szerint a munkában a fizetésemért.

Reggel egyébként kicsit nehézkesen indult a nap. Legalábbis ami az autópálya-matrica értékesítését illeti, ugyanis amikor Szekszárdon próbálkoztunk a benzinkútnál, még vmi bélyeghibára hivatkozva nem jött össze. Mire elértünk Dunaújvárosig az OMV kúthoz, addigra megjavult a rendszer, igaz az ottani dolgozók elmondása szerint épp azokban a percekben. Kérdés, hogy aki reggel akart autópálya-matricát venni, de a rendszerhiba miatt nem tudott, akkor az így járt, esetleg grátisz utat kapott?

Most még Yoville-n el kell küldeni dolgozni az emberem, Restaurant City-ben fel kell szednem a napi hozzávalót és a kvízt megfejteni, Metropolisban rendbetenni a város dolgait - ha kell -, Farmville-ben leszüretelni a tököket és ültetni újakat, Fairylandban meglocsolni a virágokat, SPP-n meg megnézni a háziállatomat, és utána ideje lenne aludni menni :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése