2009. június 25.

Jubilál a Kodó logó

Idén jubilál a KJF-logó, mely immár 15 éves. Ezt megünnepelendő versenyre hív mindenkit a Kodó, melyről az alábbiakat írja a honlapon megjelent hír:
A Kodolányi János Főiskola keresi a legötletesebb, legextrémebb formában megjelenített Kodó logót. Mutasd meg, Neked mi ugrik be, fotózd le, és küldd el nekünk 2009. július 31-ig! A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunka beküldőjének nyereménye egy hajózással egybekötött siófoki hétvége lesz.

Mi jut eszedbe, ha meglátod a Kodolányi logóját? A főiskolai évek alatt átbulizott vagy áttanult éjszakák? Kávés bögrék vagy sörös korsók?

Talán első ránézésre észre sem veszed, hogy a KJF logója a tudás fájának egy levelét szimbolizálja, mely egyben az intézmény nevének kezdőbetűit is rejti, immár 15 éve. A logó jubileumának alkalmából a Kodolányi János Főiskola most országos versenyt hirdet, melyben a legötletesebb, legviccesebb, legextrémebb formában megjelenített KJF logókat keresi.

Mutasd meg, Neked mi ugrik be, fotózd le, és töltsd fel honlapunkra 2009. július 31-ig!

A honlapra feltöltött fotók közül szakmai zsűri választja majd ki, melyik ötlet a nyerő. A legjobbnak ítélt pályamunka beküldőjének nyereménye egy 4 személyes siófoki hétvége lesz. A Balaton fővárosában eltöltött hétvégére a szállást a strand közvetlen közelében, az éjszakai élet központjában, a Petőfi sétányon biztosítjuk, így a nyertes és barátai/családtagjai részesei lehetnek a Balaton pezsgő nyári életének. A két nap alatt hajózásra is adódik majd lehetőség: a KJF Turizmus tanszéke saját (Bavaria 44-es) vitorlás hajóval rendelkezik, mivel a főiskola Siófoki Oktatási Központjának hallgatói a vízi turizmus elméletébe és gyakorlatába is betekintést nyerhetnek a képzés során, és a hajón a vízi jártassági engedélyt is megszerezhetik.

A nyár folyamán közös kodolányis logóépítést is szervezünk, így személyesen is csatlakozhatsz csapatainkhoz. Napozz nyugágyainkban a siófoki strandon (július 24-30) és segíts megépíteni a legnagyobb Kodó logót! Csatlakozz hozzánk, bulizz velünk és légy Te is részese a rekordkísérletnek!

A verseny részletes leírását, a beérkezett alkotásokat, a rekordkísérletekről készült fényképeket, és persze majd a végeredményt is a honlapon találod.

Az eredményhirdetésre és díjátadásra siófoki nyílt napunkon, augusztus 1-jén kerül majd sor. A nyílt napra látogatók kóstolót is kapnak tankonyhánk kínálatából. A KJF Siófoki Oktatási Központja a gasztronómia fellegvára, gyere el és győződj meg róla Te is!
Ezt népszerűsítendő oldalra elhelyeztem a fenti versenyre mutató reklám linkjét, és már alig várom augusztus 1-ét, amikor publikálásra kerülnek a beérkezett művek.

1 megjegyzés:

  1. "egyben az intézmény nevének kezdőbetűit is rejti"

    Ez biztos? Bár lehet, hogy csak én nem látom benne: http://www.kodolanyi.hu/images/tartalom/Image/csak_level.jpg

    TyBoR

    VálaszTörlés