2009. május 25.

Elmaradt tesztvezetés

Bár a múlt héten bejelentkeztünk a mai napra a Chevrolet honlapján az új modelljük, a Cruze tesztvezetésére, amit vissza is igazoltak, a délután folyamán szóltak, hogy ez nem fog összejönni. Most legalábbis. Az ok egyébként nagyon egyszerű. Az egész Gemenc Cégcsoport - mint névtelen forrásból megtudtuk - mindösszesen egyetlen modellel rendelkezik, és a telephelyein ezt húrcolja körbe, és ma épp nem Szekszárd a soros. Az mindenesetre elég nevetséges, ha egy új modell bemutatója egy akkora területen, amit a Gemenc Cégcsoport lefed, egyetlen autóval történik.

Hogy ez a kereskedő hibája-e, mert csak egy modellt kért, vagy az importőré, mert egy autót küldött, azt nem tudom. Mindenesetre azt nem teljesen értem, hogy egy új modell bemutatója esetén miért nem kötelező minden egyes hivatalos kereskedésnél legalább egyetlen autó megléte az új modellből. Anélkül ugyanis elég furcsán néz ki a dolog. Néhány sajtófotót azért szedtem a netről a cikkhez, hogy addig is legyen mit nézegetni.

Mindenesetre ha egyszer megérkezik a szekszárdi telephelyre a Chevrolet Cruze, és értesítenek a tesztvezetési lehetőségről, akkor utána majd pár gondolatot igyekszem írni róla itt a blogban. Addig pedig irány vásárolni a Chevrolet Shopban, mely ismételten megnyitotta virtuális kapuit, így akár alig több mint 15 euróért ez a plüss állat is a mienk lehet. Vagy esetleg egy Chevrolet kulcstartó, WTCC-s póló, esernyő, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése