2009. március 13.

Boldog Születésnapot Emile Hirsch!

Emile Davenport Hirsch 1985. március 13-án született a kaliforniai Topagana-n Margaret és David Hirsch második gyermekeként. A kilencvenes évek végén kezdett el színészkedni, olyan sorozatokban tűnt fel, mint például a Szabrina, a tiniboszorkány (Sabrina, the Teenage Witch). Első filmszerepe az Oltári fiúk (The Dangerous Lives of Altar Boys) volt.

Itt a TyBlogban elsősorba a Szüzet szüntess (The Girl Next Door) című 2004-es romantikus vígjáték kapcsán szerepelt, melyben az egyik főszereplő, Matthew Kidman karakterét alakította. Ismertebb filmjei közé tartozik ezen kívül például az Alpha Dog, melyben Justin Timberlake is szerepelt. Legújabb filmjei a Speed Racer - Totál turbó és a Milk.

Ami miatt pedig ma szerepel itt a TyBlog hasábjain, az már az első sorból kikövetkeztethető (na jó, a címet elolvasva még erre sincs szükség :)). Igen, ma ünnepli 24. születésnapját, így hát: Boldog Születésnapot Emile Hirsch! Ugyancsak a mai napon, igaz még 1899-ben született Kodolányi János is. Bár talán nem ez a legfontosabb tudnivaló róla, de nevét ma egy főiskola is viseli, ez nem más mint a blogban többször (fő)szereplő székesfehérvári Kodolányi János Főiskola. Zárásként pedig még annyit, hogy a Krisztiánoknak boldog névnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése