2009. február 26.

Megbukott a TSCC

Míg a német tv-n (Pro7) 6 részre volt szükség, addig az RTL Klubon már 4 rész után megbukott a Terminátor - Sarah Connor krónikái című sorozat. A sorozat így jövő héttől már nem lesz látható, de várhatóan még tavasszal visszatér, csak nem főműsoridőbe. Ennek megfelelően némileg a program is átalakul. Hétfőn 21:20-tól a CSI: Miami helyszínelők 4. évada lesz látható. A Mentalista átkerül keddre a Terminátor - Sarah Connor krónikái helyére a már megszokott 21:20 órás kezdésseel. Bár a nézettségi adatok alapján logikus az RTL Klub döntése, én mégis sajnálom, hogy - átmenetileg - lekerült a sorozat a hazai képernyőkről.

4 megjegyzés:

  1. Ezek szerint a pro7-en is levették a műsorról? Ejnye!

    Egyébként nem tudod, hogy melyik szolgáltató csomagjában vannak ilyen adók, hogy pro7 meg Vox meg Kabel1? Nekem most tűnt el a csatornák közül az egyszem pro7, van helyette sat.1 a sok hülye álreality műsorával. (Ennyi pert még életemben nem láttam.)

    VálaszTörlés
  2. Igazság szerint a Pro7 nem levette, csak éjjel 0:10-re áttette, ahol eddig az ismétlés futott. Az ismétlés pedig éjjel 3-ra került át.

    Annyit tudok - bár nekünk nem az van - hogy az UPC Direct-en elvileg van Pro7 és más német csatornák is, így talán Vox és Kabel1 is. Érdemes esetleg utánanézni.

    TyBoR

    VálaszTörlés
  3. Köszi, de nekünk épp UPC volt. Nemtom, talán drágább csomagba pakolták. Egy biztos: amikor legközelebb előfizetek, akkor csatornákra akarok és nem csomagra.

    VálaszTörlés
  4. Hello,

    no igen, sajnos gyakran megesik, hogy előfizetői igényekre hivatkozva pont az értelmes csatornák kerülnek ki a programkínálatból :(

    TyBoR

    VálaszTörlés