2009. január 31.

Diana-nap az RTL Klubon

Anya, feleség, hercegnő, legenda – így látta a világ Diana hercegnőt! Több mint 10 évvel halála után Diana hercegnő emléke még mindig érdeklődést, érzelmeket és indulatokat vált ki világszerte. Diana, a nép hercegnője már életében legendává vált. Az RTL Klub a szombat délutánt a hercegnő személyének és életének szenteli. Két filmet és egy dokumentumfilmet láthatnak a nézők a világ által csodált és körülrajongott hercegnő rendkívül mozgalmas életének köztudott és kevésbé ismert pillanatairól.

2009.01.31. 13:20
Diana - Egy hercegnő öröksége
A dokumentumfilm bemutatja, hogy milyen hatással van a közvéleményre Diana hercegnő még halála után sok-sok évvel is. Egyre-másra kerülnek elő életének legféltettebb titkai egykori munkatársai, szeretői közreműködésével kapzsiságának vagy kényszerhelyzetének köszönhetően, valamint a Fayed család elkeseredett harcát az igazság felderítésére.

2009.01.31. 14:20
Charles és Diana – Nemesi tragédiák
Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer egy herceg menyasszonya lesz és világraszóló esküvőn megy majd feleségül a délceg herceghez. A huszadik században ez már nagyon ritka alkalom, de a 18 éves Diana Frances Spencernek ez az álma 1981. július 29-én teljesült. A walesi herceggel megtartott esküvője a lehető legpazarabb volt és a világ legtöbb országában milliók követték nyomon, ahogy később egész életét. A fényes esküvővel azonban egy életszakasz lezárult az életében. Walesi hercegnőként már nem élhette tovább kortársai emancipált életmódját, hanem kemény munkával, sok szenvedéssel kellett beilleszkednie egy uralkodó család ellentmondást nem tűrő gépezetébe.

2009.01.31. 16:15
Diana, a nép hercegnője
A film Lady Di jótékonysági munkájára, fiaival ápolt bensőséges kapcsolatára és szerelmi ügyeire összpontosít. Megjelenik a képernyőn egy pakisztáni szívsebész, a gazdag egyiptomi aranyifjú, Dodj Al Fayed és egy jóképű lovasoktató tiszt is.

(Forrás: RTL Klub)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése