2008. november 20.

Játszótér nyugdíjasoknak Győrben

A gerincmasszírozás mellett hintázhatnak, de még síelhetnek is a nagymamák, nagypapák a Győrben kedden átadott idősek játszóparkjában. A mintegy 12 millió forintból megújított Eötvös ligetben elkészült létesítményhez hasonló csak négy van a világon. Egyedülálló létesítményt, idősek játszóterét épített a város megbízásából a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. Győrben, az Eötvös parkban. A fejlesztés része annak a szakmai programnak, melynek célja a lakóövezeti zöldfelület használóinak közérzetjavítása.

A hír folytatása a Kisalföld.hu oldalán olvasható.


1 megjegyzés:

  1. Szegény nyugdíjasoknak inkább adnának annyi nyugdíjt ,hogy öregkorukra ne csak a csirkenyakat tudják megvenni.Vagy fizetnének ki egy pár gáz számlát annak jobban örülnének.A park sem rossz ötlet de én is mint nagyon kis nyugdíjas semmi hasznát nem veszem korgó gyomorral.
    Vagy arra gondoltak a kedves tervezők jó ha hintáznak a nyugdíjasok legalább elszédülnek és nem gondolnak az evésre meg a számlákra és így jobban javul a közérzetük?Hmmmmmm na bátran húzzanak bele mert tudok egy jó csapatot aki még az idén csak a kirakatokban látott húst és szívesen szédülne és hintázna!!!!!

    VálaszTörlés