2008. október 6.

Szerdán megyek

Sikerült mindent megbeszélnem Melindával, így immár biztos, hogy szerdán kiutazom Fürstenfeldbe. Ha minden igaz, akkor Tündével is fogok egy közös ebéd keretén belül a FürstenBräu-ban találkozni. Jut eszembe, nem talált senki olyant a KJFF dokumentumai között, hogy a születésnaposok X. ideig egy (vagy több :)) díjmentes/kedvezményes vendégéjszakára jogosultak? Ami viszont biztos, hogy a Merkur, a Libro, a Bwin és az Amazon.de gondol(t) ügyfeleik születésnapjára, tőlük különböző kedvezményekre vagyok jogosult a feltételként megszabott határidőig, illetve időkorlátozáson belül.

Erről jut eszembe, a szülinapos jókívánságokat mindenkinek köszönöm mégegyszer - hiszen elvileg mindenkinek írtam választ is. Nem titkoltan a mostani ausztriai út egyik célja - amellett, hogy ismételten láthassam végre pár napig a várost -, hogy pár Großes Dunkles keretében megünnepeljem - utólag - ezt a jeles eseményt. Sajnos úgy alakult, hogy nem tud velem senki jönni, hogy társaságban tehessem mindezt meg. (Majd lehet több pohárral kell kérnem egyszerre, akkor az már talán társaságnak is számítható) Ha valaki esetleg mégis a hét második felében Fürstenfeld közelében járna, keressen fel mindenképp.

Jut eszembe, aki tud segítsen Gábornak és Anikónak Budapestre fuvarozni egy szétszerelt ágyat. Részletek náluk tudakolható meg az iwiwen, vagy bármely más ismert elérhetőségükön. Érdemes egyébként az adatlapjukra kukkantani, ugyanis nagy események voltak/vannak körülöttük. Az első mindkettejük adatlapjáról könnyen kideríthető, a másodikra pedig Anikó rejtett el a képei közt egy kis utalást. Mindenesetre így utólag is gratula nekik - nem tudom, hogy olvassák-e még a blogot így a KJFF-es idők után is, vagy....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése