2008. augusztus 6.

Traveler: Holnap véget ér a sorozat

Holnap este lesz a Traveler - Az utolsó vakáció sorozat szezonzáró és egyben a sorozatnak is az utolsó része, azaz a nyolcadikk, mely eredetileg a The Exchange, magyarul A szembesítés címet viseli. Az RTL Klub 23:35-kor tűzi műsorra. Lássuk a rész tartalmát a Port.hu szerint:
Will hirtelen felbukkanása sokk-ként éri Jayt és Tylert, de némi habozás után úgy döntenek, legalább ideiglenesen megbíznak benne, és együtt próbálják meg elkapni a belbiztonsági minisztérium magas rangú vezetőjét, aki a nekik szánt kelepcét felállította. Az FBI-on belül is több szálon halad a nyomozás, Marlowe magánakcióval próbálkozik, amelynek során döbbenetes felfedezést tesz: saját egységükből is segítette valaki a bűnszervezetet. A három fiú közben nyomára akad Freednek, és kérdőre is vonják, ám az ügy váratlan fordulatot vesz.
A szemfülesek már egy ideje láthatják az oldalsó sávban, hogy elkészült a legújabb Odaát hogyvolt. Most elérkezett a nap, hogy itt a bal oldalon is megemlítésre kerüljön a szokásos formában. Azaz a teljes szöveg linkje itt, az ajánló pedig itt: "(...) Kathleen a Sammel szomszédos kalitkában ébred, és Sam nem dicséri meg azért, hogy Dean a kocsihoz bilincselte. Nincs idejük sokáig beszélgetni, mert jön valaki, de mi már a meglepően tiszta nadrág miatt gyanakszunk, hogy nem valamelyik fogvatartó az. És valóban nem. Dean jön, dudorászva. Nagy az öröm, de azért a csipkelődésre mindig van idő, gyorsan meg is kapja Sammy, hogy hogyan lehet, hogy egyszerű emberek elkapták. Viszont nincs még nagy szabadulás, ugyanis kell valami kulcs. Dean el is indul megkeresni. Körbenéz, és nem túl bizalomgerjesztő dolgokat talál. Formalinban lévő testrészek, fényképen a volt áldozatokról. Felmegy a házba, ahol a legelső, amibe beleütközik, egy emberi állkapcsokból készült szélharang, jesszus. Egy idősebb férfi, valószínűleg az apuka valamit nagyon fűrészel a konyhában, Dean pedig már a kulcsokat is megtalálta, de persze elkezdi nézegetni a befőttesüveget, ami tele van emberi fogakkal. Missy, a kiscsaj persze észre is veszi, és már le is szúrja Deant egy kis késsel. Még kicsit harcol a másik két férfival, de még a nagy Dean Winchester sem tud elbánni két akkora állattal, főleg ha valaki hátulról fejbenyomja egy palacsintasütővel. (...)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése