2008. július 3.

Új időpontban: Traveler

Ettől a héttől új időpontban jelentkezik a Traveler - Az utolsó vakáció című sorozat az RTL Klub műsorán, miután két kedd esti epizódot követően csütörtök késő estére száműzte a csatorna az évadból hátralevő további hat részt. Az eredetileg megrendelt tizenhárom rész után végül mindösszesen nyolc készült el belőle, mely után véget is ért a sorozat rövidnek nevezhető pályafutása.

Az új időpont: ma (csütörtök) 23:45

A sorozat ismertetése:
Az ifjú egyetemista, aki több mint két évig lakótársa volt két másik diáknak, Jay Burchellnek és Tyler Fognak, hirtelen és nyomtalanul tűnik el a srácok életéből a lehető legnagyobb bajban hagyva barátait. Jay és Tyler viseli eztán Traveler minden sarának következményeit, ők menekülnek a nyomukban lihegő FBI-ügynökök elől és próbálnak fantom barátjuk nyomára bukkani, hogy valamiképp tisztázhassák magukat a nyakukba vart növekvő számú rémtett alól.
A ma esti epizód (Will nyomában) ismertetése:
Miután sikeresen megszabadultak a rájuk küldött bérgyilkostól, Tyler és Jay elhatározzák, felkutatnak minden bizonyítékot Will létezéséről. A rendőrséget megtévesztve úgy döntenek, nem a nyilvánvaló Kanadába menekülnek, hanem visszatérnek délre. New Haven városában, ahol egyetemre jártak, Tyler volt barátnőjénél és az egyetemi könyvtárban igyekeznek Will nyomára bukkanni, de közben az FBI is szorosan a sarkukban liheg.
A mai ilyen sorozatosa bejegyzés lesz, így lássuk az eheti hogyvoltokat. Kezdjük most az Odaáttal: "Winchester brádörz eheti vadászatukat egy tipikusan kísértetjárta helyen kezdik, valami elhagyatott kis rozoga kunyhóban a kerek erdő közepén. Nem tudjuk, mit üldözhetnek, de ez a valami nagyon erős lehet, mert a kivégzéshez használandó sokkolót 100 000 voltra töltötték fel. Kunyhóba be, elemlámpát elő, valami mocorog a szekrényben, egy-kettő-hááárom: csak két kisgyerek kucorog odabent a szívroham határán. Gyerünk Sammy, vidd ki őket, addig Dean bácsi elkapja a csúnyaságot. Ez így rendben is volna és jöhetne a happy end, ha Dean bácsi nem egy nagy kiterjedésű tócsa közepén állva eresztené bele a gonoszba a százezer voltot, ezzel magát is megsütve. Jajjnekem. (...)" A folytatás itt olvasható.

Zárásként Szívek Szállodája hogyvolt, mely teljes terjedelmében itt olvasható el, az ajánló belőle pedig itt: "(...) A ’The Incredible Shrinking Lorelais’ című epizódban mindkét Lorelai kiborul valami miatt, kezdjük a fiatalabbal. Rorynak az a baja, hogy kicsit túlvállalta magát, mert több tantárgyat vett fel az első félévben, mint az egészséges, és ezt az egyik tanára egy kettessel honorálja. Ehhez jön még az, hogy Parisnek végképp elege lett abból, hogy Lane még mindig az ő koliszobájukban csövezik, és gyakorlatilag kihajítja. Parist pedig nem is Lane idegesítette elsősorban, hanem Fitnesz Barbie, azaz Janet gólem-alkatú pasija, akinek Paris már a látványától is rosszul van, és olyanokat szól be neki, amilyenekről a legprofibb komikusok is csak álmodnak. Pl. azt, hogy a monstrum méretes hátsója akkora lyukat ütött a kanapéjukba, hogy Szürke Gandalf még mindig nem ért le az aljára. Szegény Lane nem a legjobbkor haragítja magára Parist azzal, hogy azt javasolja, vallja be a szobatársaknak, hogy Flemming professzorral jár, Paris ennél sokkal kevesebbért is kivágta volna. Rorynak már elege van a sok szarságból, ami elérte mostanában, ráadásul úgy jön ki a lépés, hogy az anyjával sem érik el egymást telefonon, így végül Dean vállán sírja ki magát. Dean amúgy úgy került elő, hogy a házassága kezdetén egy kis pénzgyűjtés céljából beszállt a Szitakötő Szálló átalakítási munkálataiba, miért érzem én úgy, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni? (...)"

(Forrás: epizódleírás, sorozat ismertető: Port.hu, Képek: Traveler Fan)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése