2008. május 6.

Tovább élnek házi kedvenceink

Rafael Nadal úgy gondolja, továbbra is Roger Federer a legjobb teniszező a világon, így neki van a legjobb esélye arra, hogy év végén mindkét világranglista élén zárjon. A spanyol klasszis mindezt azután jelentette ki, hogy a hétfőn nyilvánosságra került ATP Race-en, amely csak az idei eredményeket rögzíti, ő áll az élen. További részletek az Origo oldalán.

Az elmúlt 30 év alatt a kutyák és a macskák élete négy évvel hosszabbodott, elsősorban a javuló egészségi körülményeknek, az étrendnek, a tápoknak köszönhetően, amelyekben kiegyensúlyozottan van jelen kalória és vitamin. A házi kedvencek várható élettartamának növekedése köszönhető a gyógyítás fejlődésének is. Ma már antidepresszánsok is állnak azoknak a négylábúaknak a rendelkezésére, amelyek sokat vannak egyedül, ezért elhanyagoltnak érzik magukat. Az állatorvosok felkészültebbek, a modern eszközöknek hála diagnosztikai lehetőségeik is nőttek. Részletek az inforadio.hu oldalán.

Los Angelesben nyílik egy igazán különleges hely, az AquaBar hidratációs létesítmény. Állításuk szerint ez lesz az első teljes szolgáltatást nyújtó vízi bár az Egyesült Államokban, ami valószínűleg azt jelenti, hogy az egész Földön. A bárban a világ minden részének különleges vizeit gyűjtik össze, és árusítják elvitelre, illetve helyben fogyasztás céljából. Azért, hogy a bámészkodókat távol tartsák, a belépésért is fizetni kell. Persze annak is, aki vásárolna a vizek közül, sőt a különleges palackokat is meg kell fizetni, a legtöbb ára több ezer forintnyi dollár. Részletek a Deluxe.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése