2008. március 2.

Elveszett diasablon

Bár a tegnapi postban elfelejtettem megemlíteni, remélem a tévéújság lapozgatása (avagy netes böngészése) közben a többségnek feltűnt, hogy szombat este fél nyolcas kezdettel a tv2 leadta a Bourne trilógia első részét, azaz a Bourne-rejtély című filmet. Aki nem ismerné a filmet (és most sem látta), annak elmondom, hogy Jason Bourne játsza benne a főszerepet, akit Matt Damon alakít. Bourne egy amnéziás férfi, aki igyekszik kideríteni, hogy ki is ő valójában. A történet egy halászhajóról indul, ahonnan eljutnak Svájcba, majd Franciaországba. Kiderül róla, hogy a Treadstone egyik kiképzett ügynöke. A Treadstone pedig a CIA egyik titkos programja. Miközben próbál Jason rájönni, hogy ki is ő, egy egész szervezet vadászik rá.

Hétfőtől szerdáig mindenképp érdemes nézni a Szívek Szállodáját 17:25-ös kezdettel a Viasat3 műsorán, ugyanis az Odaátban Sam Winchester szerepét eljátszó Jared Padalecki ismételten látható lesz a sorozatban, ahol Dean Forester szerepét játsza el. Bizonyára már korábban rávilágítottam erre az érdekességre - ha mégsem, akkor most megteszem -, hogy Padalecki a Gilmore Girls sorozatban Dean, a Supernaturalban Sam, de a testvére Dean, akit a tegnapi születésnapos, Jensen Ackles játszik. Hasznos információ lehet továbbá, hogy a hétfői résszel kezdődik meg a második évad a Viasat3 műsorán. Mellesleg: Továbbra sincs meg senkinek a sorozat? Ugyanis továbbra is érdekelne... Kérdezzen rá mindenki bátran az ismerőseinél is! Előre is köszönöm. Ha valakinek meglenne, és kölcsönadná, azt pedig végképp.

A KJF hátteres PowerPoint diámat nem találta meg senki? Úgy látszik tényleg végleg elveszett :( Valaki más nem kapott esetleg rajtam kívül ilyen diát? (Nem igazán tudom körülírni: fekete hátterű, KJF-es design, és egész modern és tetszetős kinézetű) Mert ha valakinek van olyan KJF-es diája, aminek ilyen a sablonja, akkor bátran küldje el a címemre, és én pedig akkor azt majd jól megköszönöm.

Ha már szóba került a fősuli: az miért van, hogy egyes tanárok (akik előszeretettel csoportosulnak a kommunikáció tanszék égisze alá) nem reagálnak a nekik küldött e-mailekre az esetleges (automatikus) olvasásvisszaigazoláson túl? Nem mondom, hogy azonnal írjon választ, de ha a félév eleje óta keresem, négy e-mailemre is megkaptam az olvasásvisszaigazolást, de választ nem... ez azért elgondolkodtató. Lehet ideje lenne szólni neki, hogy ilyen butaságokkal ne rontsa le a főiskola megítélését, mert különben ilyen butaságok miatt elúszhat a duplázás a legjobb főiskola címért.

A hazai viharhelyzetről sokfelé lehetett olvasni, illetve akár most is lehet, így erre külön nem térnék ki. Akit az ausztriai helyzet érdekel, azon belül is Steiermark, annak ide érdemes kattintania. Áttekintőbb helyzetkép pedig itt olvasható. A ZAMG hétfőre sárga riasztást adott ki a havazást, keddre pedig a szelet illetően Steiermark területére. Jelen pillanatban azonban semmilyen riasztás nincs érvényben az említett tartományban. Fürstenfeld időjárása a következő napokban itt tekinthető meg.

1 megjegyzés:

  1. Most olvastam figyelmesebben vissza a bejegyzést, és feltűnt egy elírás. Természetesen a keddi volt a Szívek Szállodája 2. évad 1. része.

    TyBoR

    VálaszTörlés