2008. február 8.

A szemfényvesztő

Ma este ismételten lesz Odaát (Supernatural) az RTL Klub műsorán! Az esti filmet követően, 23:45-kor kezdődik a magyar fordításban 'A szemfényvesztő' címet viselő (eredetileg: Tall Tales) rész. Talán az egyik legviccesebb és legfurcsább történetbe csöppen bele Sam és Dean, mialatt próbálnak egy ügyet kideríteni. Egy professzor hal meg egy lány szelleme miatt. Egy aligátor jelenik meg a csatornában. Földönkívüliek rabolnak el egy egyetemistát, majd kényszerítik egy lassú táncra. Sam és Dean próbálja kideríteni, hogy melyik természetfeletti lény van ilyen vicces kedvében.

Emellett hétfőn a Pro7 adásán is folytatódik az Odaát. Hogy ne legyen teljesen Supernatural-blog a TyBlog, így leírnám most röviden annak is a tartalmát, melyet 20:15-től kéretik minél többen nézni! (Hétfő éjjel 1:00-kor megismétli a részt a Pro7) A gyilkos vadászat (eredetileg: The Benders) című rész lesz látható. Minnesotában egy gyerek szemtanúja lesz egy férfi megmagyarázhatatlan eltűnésének. Sam és Dean nyomozni kezdenek, de hamarosan Samet is elrabolják. Dean egy helyi rendőrnőhöz társul. Rádöbbennek, hogy az emberrablások mögött egyszerű, ám gonosz emberek állnak.

A mai amolyan sorozatokkal kapcsolatos bejegyzés lett, így nem mehetek el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy végre látni a fényt az alagút végén. Most már csak reménykedni kell, hogy nem a vonat az. Vagyis: Hamarosan befejeződhet a forgatókönyvírók sztrájkja. Ehhez már csak a szerződéstervezetet kell a 12 000 tagot számláló szervezetnek ratifikálnia. Amennyiben sikerül megegyezni, akkor az Odaát című sorozat esetében az várható, hogy a már elkészült 2 rész mellé további 3-5 részt készítenek el tavaszra. A témával részletesebben foglalkozik a comment:com bejegyzése.


2 megjegyzés:

  1. Természetesen megszokásból írtam 20:15-öt a Pro7 időpontjaként. Valójában - mint az az oldalsó boxban is látszik - 22:10-kor kezdődik hétfőn az Odaát. Az ismétlés időpontja pedig maradt 1:00.

    TyBoR

    VálaszTörlés
  2. Ez egyébként kivételes hét lesz, mert 25-én, hétfőn már ismételten 20:15-kor lesz látható a Supernatural. De erről majd később...

    TyBoR

    VálaszTörlés