2008. január 23.

Holnap ismét tantárgyfelvétel

Mivel egyeseknek idén is problémát jelentett a kiírásban szereplő dátum utánni számok értelmezése, így külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a 4NNEKO-nak (és minden más 4-es kóddal kezdődő szaknak) tantárgyfelvétel lesz reggel 8 órától! (Valamint január 30-tól pedig mindenki számára ismét nyit a Neptun) Hogy teljes legyen a tájékozatás, így emlékeztetőül leírom, hogy mind az adott félévben teljesítendő tárgyakat, mind az előző félévről elmaradt és pótolni kívánt tárgyakat fel kell most (magunknak) vennünk. A szabadon választható tárgyak felvétele 2008. január 31-től lehetséges. A tantárgyfelvételt a regisztrációs hét végéig (2008. február 9.) lehet megtenni.

És ha már tantárgyfelvétel és 4NNEKO, akkor szeretném gyorsan egy másik felhívásra is felhívni a figyelmet: Alkalmazott nyelvészeti projekt című tárgyat lehetőség van májusban egy hetes tömbösített formában Fürstenfeldben teljesíteni. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, annak dr. Majorosi Anna kurzusára kell jelentkeznie. Fontos tudni, hogy a kurzus csak és kizárólag abban az esetben indulhat el, ha legalább 10 hallgató jelentkezik rá. (Figyelembe véve, hogy hárman vagyunk egyéni tanrendesek Fürstenfeldben, és több felől hallottam az érdeklődést eziránt, így csodálkoznék, ha nem lenne meg a létszám) Amennyiben nem sikerül elérni ezt a limitet, akkor az óra hétfői időpontban kerül megtartásra, heti rendszerességgel.

Ha már így belejöttem a felhívásokba, akkor egy több embert - de a fentieknél mindenképp jóval kevesebbet - érintő módosítás, hogy a pénteki irodalom szigorlat egy órával korábban, 9:00-tól kezdődik. Igazából felmerülhet most bennem a kérdés, hogy kelljek fel korábban, avagy eleve jobb, ha már le sem fekszem. Ugyanis 7-kor legkésőbb el kell indulnom Szekszárdról Székesfehérvárra, ha legalább az esélyt meg szeretném adni magamnak a szigorlat teljesítésére.

Végezetül emlékeztetnék mindenkit arra, hogy a tegnapi nap folyamán kívül-belül megújult a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának hivatalos honlapja. Kéretik mielőbb megnézni, és jól megdícsérni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése