2007. december 23.

Mégegy szemeszter

Mint már említettem, némileg - a többiekhez képest - megkésve adtam be kérvényemet egyéni tanrendre, illetve egy újabb fürstenfeldi félévre. A Főiskola válasza azonban nem váratott sokat magára, mely szerint engedélyezték mindezt. Így tehát a következő félévben is érdemes a TyBlog oldalait olvasni azoknak, akik a fürstenfeldi főbb eseményekről értesülni szeretnének.

Rajtam, Beán és Erikán kívül marad még valaki a jelenlegi csoportból? Azt ugyanis tudom, hogy voltak ezügyben megkeresések, de hivatalos végkifejletről nem tudok. Emellett az előző félévben is úgy búcsúztak a germanisztikások, hogy a most következő félévben lehet visszajönnek. Erről lehet valamit tudni, hogy valóban megtörténik-e?

Bizonyára már mindenki karácsonyi lázban ég, így ajánlanék néhány, a szeretet ünnepével kapcsolatos cikket a világhálóról. A karácsony elmaradhatatlan kelléke a karácsonyfa, melyből itt egyből 29 elképesztő fáról olvashatunk, de aki beéri egy darabbal is, az megtudhatja, hogy melyik az idei sláger. Rekorderünk is van, mégpedig a négy centis karácsonyfa. Van aki nem csak a fáját, de a házát is feldíszíti, egyből 70 ezer égővel. Nem mindenkinek ünnep azonban a karácsony, például a briteknek. Az oroszoknál pedig sokkal inkább az újév a fő ünnep. Egy másik összeállítás pedig további 5 nemzet karácsonyi szokásait leplezi le. Többekben esetleg felmerülhet a kérdés, csak legenda a háromkirályok? Az összeállítás zárásaként pedig álljon itt egy veterán képeslap története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése