2007. december 12.

Karácsonyi Zenebox

A TyBlog a karácsonyi ünnepekre való tekintettel összeállított egy csak és kizárólag karácsonyi hangulatot tükröző zenei listát, mely a "Karácsonyi Zenebox Extra" (jobb hasáb legfelül) néven érhető el. Jelenleg 21 szám hallgatható meg, de a lista később még bármikor bővülhet újabb felvételekkel. Jó zenehallgatást!

Némileg megkésve, de a lehetőségről még nem lekésve, én is feladtam tegnap postára a 2007/2008-as tanév II. félévére vonatkozó egyéni tanrendes kérvényemet, hogy továbbra is a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának hallgatója maradhassak. Emiatt tegnap át is voltam Szentgotthárdon, ami miatt lekéstem a kornbergi csapatot. Remélem azért végül senkinek nem kellett emiatt itthon maradnia. (Előtte ugyanis még több jelentkező volt, mint a kisbusz kapacitása)

Holnap tehát ebéd a Cantonban (Billa melletti kínai), vacsora és búcsúbuli a kollégiumban (és a pinceklubban - gondolom). Pénteken kora délutántól kezdődően pedig folyamatosan szállingóznak haza az emberek Magyarországra. No nem örökre, hiszen többen januárra még jönnek vissza, ha már kifizették a kollégiumot (nem feltétlen csak emiatt), valamint egyes "nemhivatalos" információk alapján szilveszterre is többen tervezik a visszautat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése