2007. augusztus 26.

Új mérleg

A mai nap kaptam egy új digitális mérleget. Nem véletlen a vásárlás, a kezelőorvosom kérte, hogy naponta (vagy legalább kétnaponta) mérjem magam, jegyezzem fel az értékeket, és küldjem el neki majd az eredményeket. Ugyan volt egy régebbi mérlegünk, de Fürstenfeldbe már ezt a frissen vásároltat viszem, amely testzsír és testvízmérő funkcióval is rendelkezik. Gondolom nem mondok újdonságot azzal, hogy a mérés alapján kevés a testzsírom, a testvíz pedig egy kicsit átért már a magas értékbe. Mellesleg, ha bárki meg tudja mondani, mire "jó" a testvíz érték, miből jön, mitől változik, milyen problémát jelent, ha magas/alacsony, akkor ne habozzon, ossza meg velem. A Google ugyanis ezúttal nem segített a kérdés megválaszolásában, ellenben egy rakat e mérésére alkalmas mérleget adott vissza találatként.

Nem tudom ki mennyire tanulmányozta eddig a szobabeosztást, de az bizony hibás. Az elmúlt évben az Informatikai Csoport nemhivatalos fürstenfeldi képviselőjeként, immár honlapszerkesztő munkatársként is minimum járna egy tanári szoba - például az emeleti. Ehhez képest továbbra is a Zimmer 6-ba lettem beosztva. Ráadásul még egy kedvezményes ajánlatot sem kaptam a Prof.7-re, hogy érdekel-e. Sebaj, remélem legalább egy normális szék azért jár a szobámba. Az eredetileg ott levő fa székek kicsit kényelmetlenek, ellenben más szobában láttam ennél kényelmesebb székeket is, illetve akár a lenti közösben is lehet, hogy felesleges egy szék... :)

Kéretik felkészülni, jövő héten eljön az igazság pillanata. Ország világ megtudhatja, mit kellene változtatni a KJF honlapján, illetve mi az, ami nagyon klassz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése