2007. március 4.

Újra Fürstenfeldben

Negyed hat után nem sokkal megérkeztünk Fürstenfeldbe. Az út eseménytelen volt, szerencsére nem volt baleset, útlezárás, hasonlók. A kollégiumban (a pályán) épp testnevelésóra folyt, melynek Gulyás tanárúr is aktív részese volt. Eszerint ő már jóval előbb visszaérkezhetett, hiszen ő sem volt kint előtte.

Holnapig kint maradnak a szüleim, délelőtt indulnak csak vissza. Vacsi után tettünk kis egészségügyi sétát. Hazafelé jövet, nézve, hogy mennyien vannak a David Pizzeria-ban, ismerős arcokra leszünk figyelmesek: a kollégiumból páran és Gulyás tanárúr ül a bejárat melletti asztalnál.

Hazaérve kipróbáltam újra, előfordulhat-e, hogy nem jó a lenti ajtóhoz kapott kulcsom. Múltkor ugyanis kicsit későn kelt rajtam kívül mindenki, közel délig zárva volt a főbejárat. Gondoltam remek, itt a kulcsom, kimegyek. A probléma az, hogy bele sem lehet dugni a zárba. Így boltba és étterembe menet-jövet használhattam a - szerencsére nyitva levő - hátsó bejáratot. Holnap mindenesetre szólok emiatt, rossz esetben kiderül, hogy legyőzött egy zár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése